ADAS · Asociación para el desarrollo de la Auténtica Sexualidad  

Femenino y Masculino en comunión. Tantra, emoción y juego.

Esta es tu página de MUJER!

CICLE TALLERS DONA 2017: 

PASSIÓ de DONA, ANIMA de DEESA.

La retrobada amb la nostra polaritat femenina i masculina genuïnes.

 Amb visualitzacions guiades, dinàmique molt especials i un espai on retrobar-nos des del cor


Un cicle de tallers que mai més oblidaràs per a conèixe’t una mica més, des de la teva essència femenina en equilibri amb la teva energia masculina interior. Gràcies a l’harmonia entre aquestes dues polaritats ens permetrem obrir-nos a l’amor, l’acceptació, la sensualitat i tendresa i alhora a la passió, el foc, la seguretat i l’autoconfiança... A descobrir la Dona autèntica que “viu en nosaltres”. Sempre unint terra i cel...  

  DISSABTE 18 de Novembre 2.017

TANTRA, PASSIÓ I EROTISME.

La retrobada amb mi mateixa.   

Reconnectant amb la nostra energia tàntrica més genuïna, amb les nostres energies femenina (yin) i masculina (yang) que conviuen en el nostre interior, aprendrem a equilibrar i sentirem la seva expansió per tot el nostre cos, el nostre cor i la nostra ànima.

Viurem la nostra dolçor, sensualitat i harmonia en tot e seu esplendor femení, i, a la vegada, connectarem amb la nostra nena una mica pilla, per a permetre'ns redescubrir-nos en la passió que neix de les nostres entranyes, rient-nos i passant-ho bé en un dia entranyable i un ambient càlid i acollidor.

Sentirem molta pau interior ... i també molta calor ... amb visualitzacions guiades, respiracions, dinàmiques tàntriques i activitats individuals i col·lectives, i danses i balls, que ens connectaran amb el sexe, el cor i l'ànima ... amb el nostre poder de dona... i poder de deessa.

INVERSIÓ: 70€/persona (dinar inclòs, si t´inscrius abans del 20 d'octubre). 80€ inscripcions posteriors. 

llOC: Jardín de HaraFraternitat 25 baixos, Barcelona (Gràcia). (Línia 5 i 4 Verdaguer. Línea 3 Fontana) 

INFORMACIÓ I RESERVES: 

Àurea. Tel. o Whats620 969 845 o conexion@adas-aurea.com

  DISSABTE PENDENT DE CONCRETAR DATA.

 

RECONCIL.LIANT EL FEMENÍ I EL MASCULÍ EN EL DIA A DIA. 

Reconeixent-me, amb el meu yin i el meu yang tal i com sóc. Pren una nova perspectiva de tu mateixa… i per tant, de les teves relacions.


Cansada de viure estressada, dominada per l´agenda, o de “moure’t d´una forma tan masculina” en el teu dia a dia, o en les teves relacions o convivencia en parella? 

Comprenent i jugant a veure juntes com estem actuant tan homes com dones en la vida diària, des de dinàmiques, jocs, compartirs grupals i visualitzacions profundes, podrem per fi donar un SI en majúscules a viure com a dones completes des del nostre femení, i alhora segures de nosaltres mateixes, honrant el nostre masculí interior, sense tanta lluita ni estrés… 

. . . senzillament deixant que tot sigui més fácil, més fluït, deixant-nos guiar per la vida… o deixant que la vida ens sorprengui… 

. . . segur que algun mestre va dir que "sempre atraiem el complementari del que som". . . això fa pensar. . . 

Inverteix un sol dia en tu…i voldràs viure així tota la vida.

    

Tu ets la creadora de la tova propia vida. Aposta per tu!   

 INVERSIÓ: 70€/persona.

llOC: Jardín de HaraFraternitat 25 baixos, Barcelona (Gràcia). (Línia 5 i 4 Verdaguer. Línea 3 Fontana) 

INFORMACIÓ I RESERVES: 

 Àurea. Tel. o Whats620 969 845 o conexion@adas-aurea.com

 

Facilitadora: Àurea Poch Riera

Àurea, dona apassionada per la vida i per les relacions de parella i familiars.  Farmacèutica. Emprenedora. Formació en Tantra i sexualitat, i amb més de 25 anys d' experiència en creixemernt personal. Facilitadora de cursos i tallers per a dones,, homes, singles i parelles, relacionats amb el retrobament entre la energia femenina i masculina interiors i amb la reconciliació entre home i dona des del cos (sentits, sensualitat i sexualitat), el cor (sentiments i emocions) i l'ànima (creativitat, espiritualitat i tantra).

Aquests tres tallers es facilitaràn en català